2024-04-30 13:32
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Хотел "Варненци"

с.Борово
общ.Лъки, обл.Пловдив
Хотел, Борово

Адрес:
Борово

Телефони:
0896 84 58 00
0896 84 58 02


e-mail: borovo@varnenci.eu
уеб страница:

Добавено на:
03-01-2011
Видяно:
14939 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Удобството от нас, преживяванията от Вас!

Ако искате да поживеете няколко дни далеч от градската суматоха, да се събудите сутрин от звън на хлопатари или от кукуригането на петли, приветстващи изгрева на слънцето - заповядайте в село Борово. При нас туристът е желан гост и приятел.

Семеен екохотел "Варненци" се намира на входа на селото, на 1000 м надморска височина. Хотелът е открит през юни 2009 г. , предлага всички удобства за приятен престой. Великолепно място е за провеждане на горски училища.

Хотелът разполага с двойни и тройни стаи със собствен санитарен възел, кабелна телевизия и безжичен интернет. Приема гости целогодишно. Панорамната гледка е смайваща, в далечината се вижда море от планински ридове и върхове, сутрин често могат да се забележат диви животни.

Уютната обстановка в механата ще ви накара да забравите ежедневието и да се насладите на вкусните традиционни ястия. Гостоприемните стопани ще Ви сгреят с билков чай или подбрана ракия и с вкусни родопски специалитети. Семеен екохотел "Варненци" е подходящ за провеждане на кръщенета, семейни и фирменни тържества на достъпни цени. Располага с оборудвана конферентна зала.

Планинските пътеки мамят да поемете по тях. Всеки може да се включи в пеши турове из Средните Родопи. Разхождайки се из планината можете да напълните кошницата си с вкусни манатарки, масловки, сърнели или пачи крак, както и да си наберете дъхав букет от билки и малини.

На около 15 км. се намира Държавно дивечовъдно стопанство “Кормисош”, където срещу заплащане се предлага атрактивен лов на мечка, сърна, муфлон, диво прасе. Тук се намира единственният в България развъдник за мечки.

Запалените рибари могат да се отдадат на своята страст по местните реки Белишка и Манастирска, или езерото на 6 км от Борово. Там ще напълните живарниците си с кефал, червеноперка, шаран, щука и др. От рибарника можете да наловите пъстърва, която да се сготви в механата на хотела.



Услуги

Сауна, Парна душ кабина, Конферентна зала, Хладилничета във стаите, LCD телевизори и ново обзавеждане в стаите

Допълнителни услуги

Предлагаме на гостите планински велосипеди за разходка .

Цени

сезон легло
от до board (1 легло)
01 Jan 201631 Dec 2016BB 22 лв.

Цената за нощувка е 22 лв на човек с включена закуска. При по големи групи е възможно договаряне. предлагат се 3 и 4 дневни делнични пакети .




© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.15.147.215 - us - us   _          
execution time : 0.11