2024-05-17 05:49
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Хотел "Феста Чамкория"

к.к.Боровец
общ.Самоков, обл.Самоков
Хотел, Боровец

Адрес:
Боровец

Телефони:
телефони за резервация: 0700 144 22
рецепция: 02 421 0430
факс: 02 489 7220


e-mail: borovets@festahotels.com
уеб страница:

Добавено на:
12-10-2012
Видяно:
1907 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Хотел Феста Чамкория се намира в к. к. Боровец, сред красотата на вековни борови гори. Хотелът е на около 1200 м от ски център Боровец и от началната станция на кабинковия лифт, който води до ски център „Маркуджици” – най - високия на Балканския полуостров.
Четири - звездният хотел разполага общо с 11 луксозни едноспални апартамента, 25 малки апартаменти, 12 двойни стаи и 6 единични. Интериорът е луксозен и уютен в планински стил. Акцентите от дърво във фоайето и лоби бара създават усещане за топлина, а мебелите в екрю и млечно бежово пренасят в света на комфорта.

Всички апартаменти са луксозно обзаведени, с централно отопление и климатизация, оборудвани с бани с вана или душ кабина, сешоар, телефон, кабелна телевизия, плазмени телевизори, мини - бар и тераса с прекрасна гледка. Състоят от 2 отделни стаи – дневна с мека мебел и спалня, баните са с вани.
В малките апартаменти има обособен кът с мека мебел, който е отделен от спалнята с въртящ се ТВ шкаф. Повечето са с тераса, откриваща прекрасна гледка към планината. Баните са модерно обзаведени с душ кабина или вана.
Стаите са уютни и комфортни и позволяват настаняване на двама възрастни с дете на допълнително легло. Всички са модерно обзаведени в стил: зима или лято и създават усещането за домашна топлина. Всички бани са с вана или душ кабина.
6 - те единични стаи са удобни и компактни, предлагащи всичко необходимо за тези, които предпочитат комфорта на уединението.




Услуги

Основен ресторант
Лоби бар
Семинарна зала
Зала за бизнес срещи
Спа център
Зала за игри с билярд, дарц, компютърни игри
Поща
Телефон
Факс
Интернет
Рум сервис
Ски гардероб
Сейф




© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.21.104.72 - us - us   _          
execution time : 0.01