2024-05-02 10:00
Bultourism
Български каталог с оферти от
хотели и агенции
Начало | ВИП оферти | ВИП агенции | Ново от оферти
Връзки | За нас | Контакти | Регистрация | Вход за агенции и хотели
Бързо търсене:

Къща за гости "При Марина"

гр.Априлци
общ.Априлци, обл.Ловеч

Адрес:
ул.Черни връх 16

Телефони:
069582151
0899945120


e-mail: info@primarina.com
уеб страница:
Къща за гости При Марина, Априлци
Добавено на:
13-11-2008
Видяно:
13295 пъти

Сподели : Facebook

Информация


Къща за гости „При Марина” е идеално място за пълноценна почивка сред несравнимата красота на Стара Планина и град Априлци. Предлагаме Ви всички условия за почивка през цялата година, далеч от шума на града и всичко това в комбинация с автентична атмосфера на местните обичаи и традиции. Почивката в уют и спокойствие сред прохладния планински въздух, природната красота на страната и панорамната гледка към върховете Ботев и Марагидик ще допринасат за едно вълнуващо и незабравимо изживяване.

Разположена сред красива природа на град Априлци, къщата е изключително подходяща за семейни ваканци. Сред очарованието на Балкана вие ще вкусите от неговия рай и ще намерите спокойствие и тишина през всеки ден от годината. А чистата природа и гостоприемството на хората тук ще ви накара да избягате от стреса на големия град, зареждайки се с много енергия и сили.

Ще имате възможност да се потопите в неповторима атмосфера, заобиколени от богата флора, прекрасна лятна градина, просторна поляна в близост до гора и всичко това се случва в подножието на символа на град Априлци – светещия Кръст.

Любителите на дългите и вълнуващи разходки могат да открият безброй красиви и омайни места. Това са и местата, където магията на Балкана ви завладява и ви кара да се връщате пак и пак.



Услуги

Предлагаме Ви:

Напълно оборудвана механа

Барбекю в китен двор

Беседка сред чист и прохладен въздух,

Охраняем паркинг

Кухня в механа за самостоятелно приготвяне на храна


Цени

15 лв/легло - летен сезон

20 лв/легло - зимен сезон

Деца под 10 години - 50% намаление


Снимки


Къща за гости При Марина, Априлци - снимки   Къща за гости При Марина, Априлци - снимки   Къща за гости При Марина, Априлци - снимки  

Къща за гости При Марина, Априлци - снимки   Къща за гости При Марина, Априлци - снимки   Къща за гости При Марина, Априлци - снимки  



© 2005-2024 bultourism.com All rights reserved. | Условия за участие | Поверителност 3.141.202.54 - us - us   _          
execution time : 0.11